Ingredients: Vegetable in variable proportion: carrots, parsnips, green beans, potatoes, tomatoes, Brussels sprouts.
Especially suitable for the preparation of vegetable soups, but also a good choice as a garnish or a salad base.
Traditional method (as a soup):
a) Add the quick-frozen vegetable mix to boiling water, season and cook for approx. 20-25 minutes until ready.
b) Simmer the vegetable mix on little fat or oil, season with spices, then add water and cook for approx. 20-25 minutes until desired texture and crunchiness is reached.
In a microwave oven (as a garnish or salad): Pour the quick-frozen vegetable mix into a microwavable bowl, add a little salted water or fat/oil and steam at 600 W for approx. 10-15 minutes until desired texture and crunchiness is reached.
Energy | 212 kJ / 50 kcal | 2% |
Fat | 0,2 g | < 1% |
- of which saturates | 0 g | 0% |
Carbohydrates | 8,9 g | 3% |
- of which sugars | 3,6 g | 4% |
Fibre | 2,8 g | - |
Protein | 1,8 g | 4% |
Salt | 0,10 g | 2% |
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.