After thawing use as fresh fruits. Use it for fruit soups, salads, milk – shakes or cakes. In room temperature, on a fruit dish thawing takes about 1 – 2 hour. Thawing can be shorten and consumption value heighten by using a microwave oven. In this case put the fruits into a microwaveable bowl and depending on the chapacity of the oven thaw for a few minutes.

| Energy | 272 kJ / 64 kcal | 3% |
| Fat | 0 g | 0% |
| - of which saturates | 0 g | 0% |
| Carbohydrates | 13,9 g | 5% |
| - of which sugars | 11,1 g | 12% |
| Fibre | 1,6 g | - |
| Protein | 1,1 g | 2% |
| Salt | 0,10 g | 2% |
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.