Use carrots as fresh ones to prepare casseroles, other vegetable dishes or salats. Use the product like a component for soup.
Traditional method: Put the unthawed, quick frozen carrots in boiling salty water and cook until tender.
Microwave oven: Put the unthawed, quick frozen carrots in a microwave safe dish, add a little salty water or fat and cook until tender.

| Energy | 218 kJ / 52 kcal | 3% |
| Fat | 0 g | 0% |
| - of which saturates | 0 g | 0% |
| Carbohydrates | 10 g | 4% |
| - of which sugars | 3,8 g | 4% |
| Fibre | 2,2 g | - |
| Protein | 1,7 g | 3% |
| Salt | 0,10 g | 2% |
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.