Use it as fresh Brussels sprouts to prepare vegetable mush, Brussels sprouts au gratin, or use it as an ingredient to soups, garnishes or main courses.
Traditional method: Put the unthawed, quick frozen Brussels sprouts in boiling water and cook until tender in 8-12 minutes. Season according to your taste.
Microwave oven: Put the unthawed, quick frozen Brussels sprouts in a microwave safe dish, add a little water and cook until tender in 8-12 minutes on 600 W. Stir sometimes during preparation.

| Energy | 175 kJ / 42 kcal | 2% |
| Fat | 0 g | 0% |
| - of which saturates | 0 g | 0% |
| Carbohydrates | 4,5 g | 2% |
| - of which sugars | 0,7 g | 1% |
| Fibre | 4,4 g | - |
| Protein | 3,4 g | 7% |
| Salt | 0,10 g | 2% |
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.