Use it as you would use fresh shelled peas, to prepare soup, vegetable mush, or mix it with other vegetables to serve it as a salad.
Traditional method: Put the unthawed, quick frozen green peas in boiling water and cook until tender.
Microwave oven: Put the unthawed green peas in a microwave safe dish, add a little water or fat and cook until tender.

| Energy | 381 kJ / 91 kcal | 4% |
| Fat | 0,4 g | 1% |
| - of which saturates | 0 g | 0% |
| Carbohydrates | 12 g | 5% |
| - of which sugars | 5,5 g | 6% |
| Fibre | 8,2 g | - |
| Protein | 5,7 g | 11% |
| Salt | 0 g | 0% |
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.