Itt a tavasz, ideje mindenkinek előbújni a barlangjából! Ezért ma egy téliálom-űző mézes, bogyós gyümölcsös édesség receptjét ajánljuk – nemcsak mackóknak, hanem az egész családnak!
Jó étvágyat hozzá!
Indiában számtalan étkezési szokás él egymás mellett, az indiai konyha teljes felfedezése évtizedekig tartó kulináris körutazást ölelne fel. Az indiai ételek legmarkánsabb vonása a fűszerek széleskörű és számunkra talán szokatlan használata.
Kevés jobb dolog történhet reggel, mint ha az első kávé vagy tea mellé kéznél van egy szelet könnyű és illatos sütemény. A sárgarépa ráadásul olyan zöldség, amit egy tortányi időre könnyen gyümölccsé alakíthatunk. Próbáljátok ki egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptünket!
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.