Ha Mexikóról van szó, sokunknak a sombrero mellett, a tüzes, pikáns ételek, a tortilla, a salsa és a tequila jut eszünkbe. Receptünk magában hordoz jó néhány jellegzetes mexikói hozzávalót: kukoricát, babot, chilit, oregánót és lime-ot.
Tipp: Önmagában is kiadós vacsora, de ha igazán mexikói hangulatot szeretnénk varázsolni, tálaljuk tortilla chips-sel vagy szórjuk meg füstölt sajttal és tekerjük tortillába!
Sokunk számára ismerős helyzet egy fárasztó nap után azon gondolkodni, hogy mi lesz a vacsora vagy a másnapi ebéd. Ilyen alkalmakra remek választás ez a nyárillatú és egyszerűen az asztalra varázsolható kukoricaleves.
Indiában számtalan étkezési szokás él egymás mellett, az indiai konyha teljes felfedezése évtizedekig tartó kulináris körutazást ölelne fel. Az indiai ételek legmarkánsabb vonása a fűszerek széleskörű és számunkra talán szokatlan használata.
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.