Indiában számtalan étkezési szokás él egymás mellett, az indiai konyha teljes felfedezése évtizedekig tartó kulináris körutazást ölelne fel. Az indiai ételek legmarkánsabb vonása a fűszerek széleskörű és számunkra talán szokatlan használata.
Az alapanyagok beszerzése és az ételek elkészítése sokszor bonyolult művelet, azonban léteznek roppant egyszerű indiai ételek is, mint ez a könnyű, tavaszi egytálétel, a spenótos burgonya!
Tipp: Tálalás előtt bőségesen szórjuk meg friss korianderrel vagy petrezselyemmel, díszítsük koktélparadicsommal!
Fél óra alatt valami finomat és szépet? Spórolj időt FeVitával! A hétköznapi rohanásban gyakran megesik, hogy szeretnénk mihamarabb végezni a vacsorakészítéssel. Íme, egy igazán gyorsan és könnyen elkészíthető recept 5 lépésben!
Itt a tavasz, ideje mindenkinek előbújni a barlangjából! Ezért ma egy téliálom-űző mézes, bogyós gyümölcsös édesség receptjét ajánljuk – nemcsak mackóknak, hanem az egész családnak!
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.