Kevés jobb dolog történhet reggel, mint ha az első kávé vagy tea mellé kéznél van egy szelet könnyű és illatos sütemény. A sárgarépa ráadásul olyan zöldség, amit egy tortányi időre könnyen gyümölccsé alakíthatunk. Próbáljátok ki egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptünket!
Lépések
A réteslisztet a darált dióval, a zsemlemorzsával, a fahéjjal, a citromhéjjal és a sütőporral összekeverjük.
A porcukrot kikeverjük a tojások sárgájával. Hozzáadjuk a citrom levét, a sárgarépát és a lisztes keveréket, majd a tojásfehérje felvert habját.
Tortaformába öntjük a keveréket és 180°C-ra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.