A gyorsfagyasztott sárgarépakorongból készíthetünk főzeléket, húsételekhez párolt köretet, salátát, felhasználható levesek készítéséhez is.
Hagyományos módon: A gyorsfagyasztott sárgarépakorongot felengedés nélkül forrásban lévő sós vízbe öntjük és 8 – 10 perc alatt készre főzzük.
Mikrohullámú berendezésben: A gyorsfagyasztott sárgarépakorongot felengedés nélkül mikrohullámozható edénybe öntjük, majd kevés sós víz vagy zsiradék hozzáadásával 600 W-on 8 – 10 perc alatt készre pároljuk.

| Energia | 218 kJ / 52 kcal | 3% |
| Zsír | 0 g | 0% |
| - amelyből telített zsírsavak | 0 g | 0% |
| Szénhidrát | 10 g | 4% |
| - amelyből cukrok | 3,8 g | 4% |
| Rost | 2,2 g | - |
| Fehérje | 1,7 g | 3% |
| Só | 0,10 g | 2% |
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.