A friss babbal azonos módon készíthetünk belőle levest, főzeléket, más zöldségekkel keverve pedig köretet, és még sok hasonló finomságot.
Hagyományos módon: A gyorsfagyasztott sárgahüvelyű babot felengedtetés nélkül forrásban lévő sós vízbe öntjük, és 8 – 10 perc alatt puhára főzzük.
Mikrohullámú berendezésben: A gyorsfagyasztott sárgahüvelyű babot felengedtetés nélkül mikrohullámozható edénybe öntjük, majd kevés sós víz vagy zsiradék hozzáadásával 600 W-on 8 – 10 perc alatt puhára pároljuk. Az elkészítési idő alatt ajánlatos néhányszor átkeverni.
Energia | 130 kJ / 31 kcal | 2% |
Zsír | 0 g | 0% |
- amelyből telített zsírsavak | 0 g | 0% |
Szénhidrát | 4,6 g | 2% |
- amelyből cukrok | 1,2 g | 1% |
Rost | 2,7 g | - |
Fehérje | 1,8 g | 4% |
Só | 0,10 g | 2% |
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.