Felengedtetve friss gyümölcsként fogyaszthatjuk. Gyümölcstálon, szobahőmérsékleten 1 – 2 óra a felengedési idő. A felengedtetési idő rövidíthető és a gyümölcs élvezeti értéke növelhető mikrohullámú sütő alkalmazásával. Ebben az esetben a gyümölcsöt mikrohullámozható tálra helyezzük és 600 W-on 3 perc alatt fogyasztásra kész állapotba hozhatjuk. Készíthetünk belőle gyümölcslevest, felhasználhatjuk saláták, bólék, sütemények készítéséhez.

| Energia | 272 kJ / 64 kcal | 3% |
| Zsír | 0 g | 0% |
| - amelyből telített zsírsavak | 0 g | 0% |
| Szénhidrát | 13,9 g | 5% |
| - amelyből cukrok | 11,1 g | 12% |
| Rost | 1,6 g | - |
| Fehérje | 1,1 g | 2% |
| Só | 0,10 g | 2% |
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.