A friss zöldborsóval azonos módon készíthetünk belőle levest, főzeléket, párolt köretet, más zöldségekkel keverve salátát, és még sok más finomságot.
Hagyományos módon: A gyorsfagyasztott zöldborsót felengedtetés nélkül forrásban lévő sós vízbe öntjük, és 8 – 10 perc alatt puhára főzzük.
Mikrohullámú berendezésben: A gyorsfagyasztott zöldborsót felengedtetés nélkül mikrohullámozható edénybe öntjük, majd kevés sós víz vagy zsiradék hozzáadásával 600 W-on 8 – 10 perc alatt puhára pároljuk.

| Energia | 381 kJ / 91 kcal | 4% |
| Zsír | 0,4 g | 1% |
| - amelyből telített zsírsavak | 0 g | 0% |
| Szénhidrát | 12 g | 5% |
| - amelyből cukrok | 5,5 g | 6% |
| Rost | 8,2 g | - |
| Fehérje | 5,7 g | 11% |
| Só | 0 g | 0% |
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.