Felengedtetve friss gyümölcsként fogyaszthatjuk. Készíthetünk belőle gyümölcslevest, felhasználhatjuk saláták, sütemények készítéséhez, díszítésére. Gyümölcstálon, szobahőmérsékleten kb. 1 óra a felengedési idő. A felengedtetési idő lerövidíthető mikrohullámú berendezés alkalmazásával. Ebben az esetben a gyümölcsöt mikrohullámozható tálra tesszük és 600 W-on 3 perc alatt kellő hőfokra melegítjük.

| Energia | 279 kJ / 66 kcal | 3% |
| Zsír | 0 g | 0% |
| - amelyből telített zsírsavak | 0 g | 0% |
| Szénhidrát | 12,8 g | 5% |
| - amelyből cukrok | 10,8 g | 12% |
| Rost | 1,9 g | - |
| Fehérje | 1,7 g | 3% |
| Só | 0,10 g | 2% |
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.