Minőségügy

Laborvizsgálatok

Minőségi, higiéniai és technológiai szempontok alapján minden évben teljes vizsgálati tervet készítünk, melynek betartása garantálja a megfelelő minőség-ellenőrzést.

Bizonyos vizsgálatok estében külső laborokkal dolgozunk együtt, de nagy előnyünk, hogy saját mikrobiológiai laborral rendelkezünk, amely 2013-ban megújult. Beüzemelésre került a bioMerieux cég TEMPO ® és VIDAS ® készüléke, ezáltal felgyorsítottuk, standardizáltuk a vizsgálati folyamatokat, illetve a vonalkódos mintaazonosításnak köszönhetően a nyomonkövethetőséget még magasabb szintre emeltük.

Automatizált mikrobiológiai rendszerünk révén módunkban áll még a felhasználást megelőzően kiszűrni a nem megfelelő alapanyagokat, valamint megvizsgálni gyártási környezetünket, késztermékeink élelmiszerbiztonsági megfelelőségét. A gyártás folyamán minőségellenőrök végzik a termékekre specifikusan szabályozott minőségi és higiéniai paraméterek megfelelőségének és azok pontos betartásának ellenőrzését.

A minőség cégünknél a versenyképesség feltétele, ezért az igazoltan és visszakereshetően biztonságos működés alapvető szabályunk.